TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Priđi bliže

izvor:

Redakcija dečjeg i školskog programa RTS-a realizuje zajedno sa Ministarstvom rada i socijalne politike, a u saradnji i pod nadzorom Programa ujedinjenih nacija za razvoj i uz finansijsku podršku Evropske komisije tinejdžersku igranu seriju ''Priđi bliže''.

U prvoj epizodi upoznajemo se sa odeljenjem II-3 jedne beogradske gimnazije koje je upravo krenulo u novu školsku godinu. Ustaljeni poredak stvari u ovoj sredini poremetiće dolazak novog učenika Alekse. Devojke će krenuti da se bore za njegovu naklonost, a dečaci da se pozicioniraju kao njegovi prijatelji ili neprijatelji. Za Zeku se ponavlja priča iz prethodne godine, opet kasni u školu i ne može da skupi hrabrost da devojci koja mu se sviđa prizna svoja osećanja.

pridji blize.jpg

Glavna junakinja serije Beba sprema se za prvi izlazak sa dečkom u životu, o kome svi njeni prijatelji imaju svoje mišljenje, a otac i plan kako da ga osujeti.

Igraju: Dragoljub Ljubičić Mićko, Ivana Mihić, Nebojša Dugalić, Srđan Ivanović, Jovana Andrić, Miloš Jović i dr.

Izvršni koordinator serije je Nevena Mladenović-Blagojević, urednik Tamara Vešković, scenarista Danica Pajović, kompozitor Vladimir Graić, producent Milorad Konrad, scenografi Miroslava Andrejević i Marija Poznanović, kostimograf Suzana Gligorijević, montažer Nenad Džodić, direktor fotografije Zoran Sinđelić i reditelj Petar Stanojlović.


Izvor RTS.rs

KOMENTARI