TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Rat u kući (The War at Home)

izvor:


Luckasta humoristična serija "Ratu kući" prikazuje život prosečne porodice Gold u Njujorku. Dok su previše brižniotac Dejv (Majkl Rapaport), jevrejinkoji radi kao prodavac osiguranja i Viki (Anita Baron), katolkinjakoja radi kao dizajner enterijera odrastali nije se toliko govoriloo vaspitanju pa se može reći da njihovi roditelji nisu imali pojmašta im deca zapravo rade. Sada su Dejv i Viki roditelji, a sve štonjihova deca samo pomisle da urade, oni su već uradili bar dvaput,pa njihovo nastojanje da decu zadrže na pravom putu stvarno nijelako, a čini im se ni pošteno.

Od njihovo troje djece najstarija je šesnaestogodišnja Hilari (Kajli Defer), tipičnatinejdžerka koja često krši roditeljska pravila. Godinu dana mlađije pomalo ekscentirčan s emocionalnim ispadima Leri (Kajle Salivan), koji nijebaš najomiljenije dete u školi za razliku od svoje starije sestre.Najmlađi je trinaestogodišnji Majk (Din Kolins) kome divljajuhormoni, a svet mu se vrti oko videoigrica. Dejv i Viki pred sebestavljaju zahtevnu misiju - poslati ovo troje na fakultet bezpolicijskog dosijea!

Dosetljiva i zabavna humoristična serija "Rat u kući" pokazujeporodične nesuglasica na relaciji roditelji-deca, a primenatakozvanog ispovednog prostora u kome likovi gledaocima otkrivajusve ono što nikako ne bi mogli podeliti s ostalim likovima u serijije čini još zabavnijom…

Trajanjeepizode: 25min
Žanr: komedija
Zemlja: SAD
Godina: 2005
Autor: Rob Lotterstein
Uloge:
Michael Rapaport -Dave Gold
Anita Barone -Vicky Gold
Kaylee DeFer -Hillary Gold
Kyle Sullivan -Larry Gold
Dean Collins -Mike Gold
Rami Malek - Kenny

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0460692/

KOMENTARI