TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

1930
FOX Life

Rat u kući (The War at Home)

izvor:


Luckasta humoristična serija "Rat u kući" prikazuje život prosečne porodice Gold u Njujorku. Dok su previše brižni otac Dejv (Majkl Rapaport), jevrejin koji radi kao prodavac osiguranja i Viki (Anita Baron), katolkinja koja radi kao dizajner enterijera odrastali nije se toliko govorilo o vaspitanju pa se može reći da njihovi roditelji nisu imali pojma šta im deca zapravo rade. Sada su Dejv i Viki roditelji, a sve što njihova deca samo pomisle da urade, oni su već uradili bar dvaput, pa njihovo nastojanje da decu zadrže na pravom putu stvarno nije lako, a čini im se ni pošteno.

Od njihovo troje djece najstarija je šesnaestogodišnja Hilari (Kajli Defer), tipična tinejdžerka koja često krši roditeljska pravila. Godinu dana mlađi je pomalo ekscentirčan s emocionalnim ispadima Leri (Kajle Salivan), koji nije baš najomiljenije dete u školi za razliku od svoje starije sestre. Najmlađi je trinaestogodišnji Majk (Din Kolins) kome divljaju hormoni, a svet mu se vrti oko videoigrica. Dejv i Viki pred sebe stavljaju zahtevnu misiju - poslati ovo troje na fakultet bez policijskog dosijea!

Dosetljiva i zabavna humoristična serija "Rat u kući" pokazuje porodične nesuglasica na relaciji roditelji-deca, a primena takozvanog ispovednog prostora u kome likovi gledaocima otkrivaju sve ono što nikako ne bi mogli podeliti s ostalim likovima u seriji je čini još zabavnijom…

Trajanje epizode: 25 min
Žanr: komedija
Zemlja: SAD
Godina: 2005
Autor: Rob Lotterstein
Uloge:
Michael Rapaport - Dave Gold
Anita Barone - Vicky Gold
Kaylee DeFer - Hillary Gold
Kyle Sullivan - Larry Gold
Dean Collins - Mike Gold
Rami Malek - Kenny

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0460692/

KOMENTARI