TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

S one strane zakona

izvor:

Francuska serija „S one strane zakona“ (Braquo, 2009) scenariste Olivijea Maršala o četiri policajca koji uzimaju pravdu u svoje ruke, kako bi vratili čast svom šefu, svake nedelje od 18. maja na Prvom programu RTS-a.

Popularna francuska serija trenutno ima tri vrlo uspešne sezone, a na televizijskom festivalu u Monte Karlu, bila je nominovana za glavnu nagradu u čak četiri kategorije.

Policajci Kaplen (Žon-Uge Onglad), Morlajem (Žozef Maliarb), Vačevski (Nikolas Duvušel), Roksan (Karol Roše) zaduženi su za uvođenje reda u pariškom predgrađu i to između bogatih četvrti i područja u kojima vlada bezakonje.

Život ove neustrašive četvorke se potpuno menja kada njihov zapovednik Rosi (Olivije Raburdan), koji je pogrešno osuđen zbog jedne nameštaljke, izvrši samoubistvo.

Serija 1.jpg

Ekipa tada pokreće istragu, kako bi sprala ljagu sa šefovog imena i kaznila one koji su ga optužili i uticali na to da digne ruku na sebe.

Uhvaćeni u smrtonosnu mrežu, biće prisiljeni da izvedu oružanu pljačku, kako bi sačuvali glave i spasili svoje porodice.

Izvor: www.rts.rs

KOMENTARI