TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Stiven Sigal - Pravda za sve

izvor:


Detektiv Kejn predvodi Specijalnu istražnu jedinicu, u nemilosrdnomobračunu sa kriminalom! Svaki dan je ratna zona! Samo ćenajhrabriji preživeti. Priča počinje kada najmračniji kriminalciSijetla prisiljavaju detektiva Elajdžu Kejna i njegov prekaljenitim na danonoćni angažman.

Cilj je hvatanje pedantnog ubice koji praktikuje crnu magiju u ilegalnom striptiz klubu... Budući da ubica primenjuje posebne okultne tehnike, Kejn traži pomoć koja dolazi u vidu kriminologa i gostujuće zvezde Tanake koji upozorava Saru Montgomeri na opasnosti do kojih bi ovaj slučaj mogao Sara preuzme tvrđi stav od svoje cimerke Džulijet Sanders i prijavi se za tajnu akciju te pleše u striptiz klubu koji je pun opasnosti.

True Justice, 2010 -

Žanr: akcija

Likovi:

Elajdža Kejn (Stiven Sigal)

Na ulicama Sijetla, svaki dan je rat. Specijalna jedinica koju predvodi Elajdža Kejn je izabrana da štiti ulice. Samo će najhrabriji preživeti. A ako se zateknete na pogrešnoj strani, krenuće na vas!

Filmovi Stivena Sigala zaradili su više od dve milijarde dolara, a on je svetski priznat stručnjak za borilačke veštine sa sedmim stepenom crnog pojasa u aikidou. Pored Silvestera Stalonea i Arnolda Švarcenegera, Sigal se smatra jednim od najpoznatijih filmskih akcionih heroja današnjice.

Međutim, malo je poznata činjenica da je u poslednjih 20 godina Seagal radio i kao zamenik šerifa u okrugu Džeferson u Lujzijani. Zapravo, pored toga što je odlazio u redovne patrole, Sigal je vešt strelac koji je radio sa timom za specijalna oružja i taktiku obučavajući ih korištenju vatrenog oružja i borbi prsa u prsa.

Sara Mongomeri (Sara Lind)

Zamenica Sara Mongomeri je početnica, željna dokazivanja u timu u koji je došla. Protiv volje svojih roditelja, ona je napustila školu za biznis kako bi postala policajka, sa idejom da učini da svet postane bolje mesto. Sara ima puno toga da nauči. Kada dobije metak za vreme jedne akcije, automatski postaje veteranka i Kejnova desna ruka.

Džoni Garsija (Džesi Hač)

Atletski građen Džoni Garsija je nekadašnji marinac koji je učestvovao u ratu u Iraku. On je Kejnov bliski saradnik i veruje da svaka situacija može da se kontroliše silom, pre nego razgovorom. Njegova specijalnost je oružje. On zna kako se koristi. I zna da ga pravi. Vrhunski je strelac, jedino je od njega precizniji sam Kejn.

Mark Sims (Lohlin Munro)

Mark Sims je odrastao u porodici kaskadera. Čitavog života je u potrazi za uzbuđenjima, napustio je industriju koja je bila njegov porodični posao i postao policajac. Njegova specijalnost su kaskaderske vratolomije i eksplozivi i zbog njih ga je Kejn pozvao u svoj tim.

Džesika Finč (Tanja Biti)

Mlada i moderna Džesika Finč bi mogla da bude hakerka za Anonimuse, pre nego agent vlade. Njena biografija uključuje i rad za internacionalne krijumčarske kanale na granici Arizone i Meksika. Regrutovao ju je agent CIA-e Markus Mičel i ona je prešla da radi za vladu. Ona je računarski mag, za nju granice ne postoje.

Markus Mičel (Ejdrijan Holms)

Misterizoni agent CIA Markus Mičel smrtno je ozbiljan. Kejnov je proteže iz prošlosti. Kompanije ga je poslala da dovede tim u red, kao i da nadzire rešavanje slučajeva. Markus ima isuviše tajni, ali obećava Kejnu da će dovesti i njega i njegov tim do Ejdolona - "Duha".

Andre Mejson (Vilijam “Big Slip” Stjuart)

Zamenik Andre Mejson je štreber koji radi sve po pravilima. Tu njegovu ljubav premašuje samo ljubav prema njegovoj trudnoj supruzi. U principu, kreće se po pravoj liniji, pokušavajući da uskladi posao i porodični život.

Bret Radner (Voren Kristi)

Bret je pravi američki žestok momak. Dolazi iz duge porodične tradicije policajaca. On je jedini od kojeg mogu da se očekuju iznenađenja u ekipi, iako je srcem potpuno predan ideji, tako da uz samo malo usmeravanja ostaje na pravom putu.

Džulijet Sanders (Megajn Ori)

Zgodna Džulijet je policajka puna divljenja prema svom šefu.

Autor: Stiven Sigal Uloge: Stiven Sigal, Sara Lind, Vilijam “Big Slip” Stjuart

više o seriji


Izvor B92.net

KOMENTARI