TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Svi mrze Krisa (Everybody Hates Chris)

izvor:


Tvorac serije “Svi mrzeKrisa” je poznati komičar Kris Rok koji je ujedno inarator, a priča je inspirisana njegovim detinjstvom. Serija pratitinejdžera Krisa najstarijeg od troje dece u porodici, koji odrasta u ranimosamdesetim u Bruklinu, Njujorku.

Kris je oduvek mislio da je kul biti tinejdžer i jedva je čekao dadođe u te godine, ali nije ni slutio koliko komplikacija to nosi sasobom. Kris (Tajler Džejms Vilijams)ide u školu, koju pohađa većina bele dece, a pritom nije bašnajpopularniji dečak u školi. Siledžije ga ganjaju na svakomkoraku, a on uvek nekako uspe da se pričom izvuče iz nezgodnihsituacija. Pored svih problema na koje nailazi u školi on mora i dase brine o mlađem bratu Druu (Tekvan Ričmond)i sestriTanji (Imani Hakim) dok suroditelji na poslu.

Krisov otac Džulijus(Teri Kruz) radi višeposlova istovremeno da bi izdržavao porodicu, dok njegova strogamajka Rošel (Tičina Arnold) radihonorarno kao agent za nekretnine i pokušava da svojoj deciobezbedi sve najbolje i da ih izvede na pravi put iako nemaju mnogopara.

Naziv serije je svojevrsna parodija na poznati sitkom "Svi vole Rejmonda", jer je Kris Rok izjavio:  “ Svi voleRejmonda, ali svi mrze Krisa!”

Trajanjeepizode: 20min
Žanr: komedija
Zemlja: SAD
Godina: 2005
Autori: Ali LeRoi, Chris Rock

Uloge
:
Tyler James Williams -Chris
Tequan Richmond -Drew
Terry Crews -Julius
Tichina Arnold -Rochelle
Imani Hakim -Tonya
Vincent Martella -Greg Wuliger

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0460637/
http://www.cwtv.com/cw-video/everybody-hates-chris

KOMENTARI