TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Svi vole Rejmonda (Everybody Loves Raymond)

izvor:


Jedan od najgledanijih sitkoma se vrti oko Rejmonda Baronea (Rej Romano), novinara izLinbroka i njegove porodice.  Opušten i luckasti Rej skoroništa ne shvata ozbiljno i spreman je na šalu čak i u najtežimsituacijama.

Rej živi sa suprugom Debrom(Patriša Hiton), ćerkomEli (Medlin Sviten) iblizancima Majklom(Sojer Sviten) iDžefrijem (Salivan Sviten). Rejeviroditelji Meri (Doris Roberts) iFrenk (Piter Bojl) i bratRobert (Bred Geret) živeprekoputa i često idu na živce Reju, a pogotovu Debri. Debruuglavnom najviše nervira Rejeva majka, Meri, koja stalno “bocka”Debru zajedljivim komentarima i mazi Reja koga očigledno voli višenego Roberta. Rej često balansira u sukobima i svađama, sem kada seon svađa sa bratom Robertom, razvedenim policajcem koji jenesiguran i ljubomoran na Reja ali su njih dvojica i pored sitnihčarki veoma vezani jedan za drugog. Otac Frenk je gunđalo koje nevoli da pokazuje svoja osećanja, ali se u pojedinim situacijamavidi koliko on voli svoju porodicu.

Ova simpatična porodica je pridobila ogromnu publiku i veliki brojnagrada upravo zato što se bilo ko može poistovetiti sa njihovimproblemima i dogodovštinama. A oni sve te situacije rešavaju uzpuno humora, pokazujući da i najteži momenti u životu imaju svojusmešnu stranu.


Trajanjeepizode: 25min
Žanr: komedija
Zemlja: SAD
Godina:1996
Autor: Philip Rosenthal
Uloge:
Ray Romano - Raymond "Ray" Barone  
Doris Roberts -Marie Barone
Patricia Heaton- Debra Barone
Brad Garrett -Robert Barone
Peter Boyle -Frank Barone
Madylin Sweeten -Ally Barone
Sawyer Sweeten -Geoffrey Barone
Sullivan Sweeten -Michael Barone

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0115167/
http://www.everybodylovesray.com/

KOMENTARI