TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Titanic: Krv i Čelik

izvor:





Serija "Titanik: Krv i čelik" reditelja Pola Majera, koja se između ostalog snimala u Beogradu i Kragujevcu, biće emitovana uskoro na RTS. Međutim, ovoga puta u centru pažnje neće biti trenutak kada je čuveni brod potonuo, već kada je počeo da se gradi.

Titanik: Krv i čelik naslov je serije koja će imati dvanaest epizoda, a koja će govoriti o tome kako je luksuzni brod „Titanik" nastajao u Belfastu.

Potapanje broda biće potisnuto u drugi plan, dok će radnja biti usmerena na ljude koji su bili odgovorni za njegov dizajn i izgradnju.

„Publika će moći da upozna mesto i vreme u kome se sve odvijalo", rekao je glumac Žerar Mekarti, koji u pomenutoj seriji tumači ulogu mladog bogataša.

Osim Mekartija, članovi glumačke ekipe su i Alesandra Mastronardi, Derek Džejkobi, Niv Kempbel i drugi, a veliku pažnju publike sigurno će privući i Kris Not, poznat po ulozi Zverke u hit seriji Seks i grad.

Obzirom na to da se plovidba „Titanika" tragično završila, u naslovu ima krvi, a čelik je tu zbog toga što je za ovaj brod napravljena nova vrsta čelika.

Izvor: http://www.rts.rs



KOMENTARI