TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Viktorija (Victoria)

izvor:


Viktorija SantiestebanMendoza (Viktorija Rufo) ima 50godina i savršen život. Udata je za prestižnog advokataEnrikea Mendozu (Arturo Peniče), vlasnikajedne od najjačih pravnih kompanija u zemlji, i imaju troje dece:Paulu (Heraldin Basan),Santijaga (Rikardo Abarsa) iMarijanu (Laura Periko). Njihovadeca žive u porodičnoj kući koja je pripadala Santiestebanovimadecenijama unazad. Viktorija je potpuno posvećena porodici, uživa uprirodi, a njena najveća strast je vrtlarstvo.

Na proslavi njene 25-ogodišnjice braka Viktorija  saznaje danjen muž Enrike Mendoza ima 20 godina mlađu ljubavnicu,Tatjanu Lopez (Andrea Lopez). Odjednomse Viktorijin do tada savršen život ruši i ona shvata da je živelau laži. Dok pokušava da preboli muževljevu preljubu Viktorija srećemladog čoveka Džeronima(Mauricio Ohman) i u 50-ojgodini otkriva pravu ljubav.

Međutim svi su protiv te veze, njene ćerke, bivši muž pa čak imajka. Samo je sin Santjago na njenoj strani. Da li će uspeti da seizbori za svoju ljubav i pravo na sreću, rastrzana između porodicei čoveka koga voli…

Deo 155. epizode:Trajanje
epizode:60 min
Žanr: telenovela
Zemlja: Kolumbija, SAD
Godina: 2007
Autori: Bernardo Romero Pereiro, MónicaAgudelo Tenorio
Uloge:
Victoria Ruffo- Victoria Santiesteban deMendoza
Arturo Peniche- Enrique Mendoza 
MauricioOchmann - JeronimoErnesto Acosta
Andrea López -Tatiana López
Diana Quijano -Camila Matiz
Javier Delgiudicce -Gerardo Cárdenas
Laura Perico -Mariana Mendoza
Ricardo Abarca -Santiago Mendoza
Géraldine Bazán -Paula Mendoza

Linkovi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_(Telemundo_Series)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Victoria/

KOMENTARI