TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Balkanskom ulicom

izvor: tvrts.rs

Balkanskom ulicom

Trajanje: 35 minuta
Više informacija

U poslednjoj epizodi trinaeste televizijske sezone, emisije Balkanskom ulicom, shodno protekloj godini, u kojoj su bila zastupljena takmičenja za muzičke zvezde, gosti Vesne Dedić su tri mlada, obrazovana, muzičara: Biljana Obradović, Sara Đokić i Lukijan Ivanović.

Biljana je završila Muzičku akademiju, peva na petnaest jezika, svira klavir, gitaru, izdala je CD za PGP RTS.

Sara Đokić ima osamnaest godina, završava Muzičku gimnaziju, svira violinu i peva u Knez Mihailovoj, po ugledu na talentovane muzičare u svetu. Član je sastava Vokal pet, priprema se za upis Muzičke akademije i pohađa časove solo pevanja.

Lukijan Ivanović, dolazi iz Banja Luke. Široj javnosti je postao poznat po učešću u jednom od takmičenja za muzičke zvezde. Komponuje, peva, stvara muziku i kako kaže, traži svoje mesto, mladog pevača na Balkanu.

Koje su njihove želje, neostvareni snovi, šta im je bitno, da li slava i naslovnica, ili to što oni koji ih slušaju istinski uživaju u njihovim melodijama i tonovima...

Govorili su o trenucima sreće i tuge, kao i o svim onim momentima koji su bili presudni kako za njihove privatne živote, tako i za karijere.

Ova emisija je, zahvaljujući učešću troje mladih ljudi, dokaz da je za uspeh neophodan talenat i rad na istom.


Trailer

-

KOMENTARI