TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ja imam talenat!

izvor:

Veliko finale četvrte sezone "Ja imam talenat" koje je na programu 24.02.2013. od 21. čas na RTS1 odlučiće ovogodišnjeg pobednika kome će pripasti novčana nagrada od 100.000 evra!

Nakon višemesečne potrage i preko 5.000 prijavljenih kandidata, od kojih je 400 dobilo priliku a se pojavi na audicijama u Narodnom pozorištu, žiri je izabrao 40 polufinalista. Prethodnih pet nedelja smo ih gledali kako se bore za prolazak u finale i sada konačno imamo spisak najboljih od kojih će samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući otići sa nagradom od 100.000 evra.

I publiku i same takmičare očekuje niz iznenađenja u finalnoj emisiji, gomila specijalnih efekata koji će ovaj šou učiniti najboljim što smo do sada imali prilike da vidimo na našim TV ekranima.

Specijalni gost velikog finala biće zasigurno jedan od najboljih vokala naše pop scene Jelena Tomašević, koja će u emisji premijerno izvesti novu pesmu, a oni koji su imali prilike da je čuju tvrde da je ovo njena najbolja pesma do sada.

Ja imam talenat ("Got Talent") je licencni televizijski projekat, jedan od trenutno najpopularnijih šoua u svetu, koji je kreirao čuveni producent Sajmon Kauel. Šou je premijerno prikazan u SAD u junu 2006. godine, a u međuvremenu je zaživeo u više od 30 zemalja širom sveta. U poslednjem serijalu, koji je pre dva meseca emitovan na britanskoj televiziji ITV, sada već svima poznata, Suzan Bojl je zahvaljujući svom talentu i hrabrosti, preko noći postala internacionalna zvezda i već snimila prvu pesmu za svoj album prvenac u produkciji "Soni mjuzik".

Najveći deo srpske verzije ovog muzičkog serijala je sniman u Pozorištu na Terazijama gde se  440 od preko 2000 prijaveljenih takmičara sa raznoraznim talentima predstavilo publici i žiriju koji čine Ivan Tasovac, direktor Beogradske Filharmonije, Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković poznati glumci. Njih troje su odabrali 40 polufinalista koji će se nadmetati u pet emisija. Iz svake emisije se u finale plasiraju po dva nastupa. Gledaoci, od 10 finalista, biraju pobednika, koji sa pravom na kraju može da kaže: Ja imam talenat!

Osim što će dobiti status zvezde, pobednik ovog visokobudžetnog serijala dobija novčanu nagradu koja će mu promeniti život, luksuzni sportski automobil i mogućnost profesionalnog angažmana.
http://www.jaimamtalenat.org/

KOMENTARI