TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Crvena Zvezda - Partizan

izvor:




Košarkaši Crvene zvezde i Partizana od 21 čas u 'Pioniru' nastavljaju borbu za titulu šampiona Srbije. Uvertira uobičajena, žestoka prepucavanja na relaciji Vujošević - Čović, povike na sudije, ali hajde da se nadamo da su košarkaši oguglali na sve to i da će se prikazati u najboljem svetlu.


Iako su mnogi očekivali da će sve biti završeno u ponedeljak, posle dve startne pobede Partizana, crno-beli nisu uspeli da zadaju završni udarac ''večitom rivalu'', dozvolivši mu da se ponovo izbori za realnu nadu u osvajanje šampionske titule.

Trijumf u trećoj utakmici mogao bi Crvenoj zvezdi da donese značajan ''vetar u leđa'', jer je evidentno da Zvezda iz meča u meč igra sve bolje, da kapiten Igor Rakočević ponovo dolazi do punog izražaja, a da mladi tim Partizana deluje sve neubedljivije.

Crveno-beli će u četvrtoj utakmici imati veliku podršku svojih navijača, uz koje će učiniti sve da izbore majstoricu i još više prebace psihološki pritisak na pleća Vujoševićeve ekipe.

Ono što trenera Zvezde Dejana Radonjića može da raduje jesu i sjajne ''minijature'' dvojice Amerikanaca Majka Skota i Demarkusa Nelsona u finišu prošle utakmice, pa je za očekivati da sličan recept, pogotovo kad je u pitanju igra u odbrani, crveno-beli primene i večeras.

S druge strane, Duško Vujošević je najavio određene korekcije u igri, o čemu nije želeo javno da govori, kao ni o kritikama na račun svojih igrača, pa ćemo videti da li će to crno-belima doneti željeni rezultat, a samim tim i novu titulu prvaka.

O onoj nesportskoj predigri sa obe strane već se i previše govorilo u medijima, pa nam ostaje da se nadamo da se slična netrpeljivost neće preneti i na igrače dve ekipe koji su u prva tri meča finalne serije korektnim ponašanjem na parketu pokazali da su iznad konstantnih međusobnih prepucavanja predstavnika dva kluba.

Izvor: Više o ovoj i svim ostalim sportski vestima možete pročitatina sajtu sportske.net

KOMENTARI