TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

LŠ: Real Madrid - Atletiko Madrid

izvor: sportske.net

LŠ: Real Madrid - Atletiko Madrid

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

Aktuelni šampion Real Madrid na svom stadionu dočekuju Atletiko Madrid u revanš utakmici  četvrtfinala Lige šampiona. Prvi meč prošlog utorka na Visente Kalderonu završen je bez golova.

Utakmica se igra od 20.45. Prvi meč prošlog utorka na Visente Kalderonu završen je bez golova.

Od ranije je poznato, Real ima velikih problema sa povredama, u timu Reala neće biti Gareta Bejla i Luke Modrića zbog povreda, kao ni Marsela zbog suspenzije.

Real je u prošle sezone pobedio Atletiko u finalu Lige šampiona posle produžetaka sa 4:1, ali od tada nije uspeo da pobedi ekipu Dijega Simeonea. Ove sezone igrali su sedam puta, Atletiko je pobedio u četiri meča uz tri remija.

Atletiko mnogo nade polaže u dobru formu napadača Antoana Grizmana, koji je postigao šest golova u poslednjih pet utakmica.

"Zadovoljni smo igrom protiv Reala u svih sedam ovosezonskih utakmica, ali znamo da će nam sutra biti teško. Imam mnogo samopouzdanja i nadam se da ću pomoći ekipi da prodje dalje", rekao je Grizman.

Golman Atletika Jan Oblak bio je najbolji igrač prve utakmice. Slovenački golman dobro je branio šuteve Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Hamesa Rodrigesa.

"Znamo da nas čeka težak izazov, ali uvereni smo da možemo ponovo da ih pobedimo. Biće tesno", rekao je Oblak.

Otkako je u martu zamenio prvog golmana Migela Anhela Moju, Oblak je u u sedam utakmica primio tri gola.


Trailer

-

KOMENTARI