TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Portugalija - Srbija

izvor: sportske.net

Portugalija - Srbija

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

Poslednju priliku za odlazak na Evropsko prvenstvo u francusku naša selekcija će imati u meču protiv reprezentacije Portugalije.

U izjavi za engleske medije, Branislav Ivanović je izneo svoja očekivanja od predstojećeg kvalifikacionog meča sa Portugalcima.

"Mi znamo da su oni favoriti i da imaju sjajan tim, ali već su pokazali da mogu da izgube kod kuće, tako da verujemo u naše šanse." - rekao je desni bek Čelsija, aludirajući na neočekivanu pobedu Albanije u Lisabonu.

On se potom osvrnuo i na opasnost koja preti od aktuelnog osvajača Zlatne lopte - Kristijana Ronalda.

"Pričamo o jednom od najboljih igrača u istoriji fudbala, tako da neće biti lako." - iskren je Bane.

"On je momak koji zna da igra pod pritiskom. Za nas će biti veliki izazov da probamo da se izborimo sa svim njegovim kvalitetima, ali verujem da ćemo uspeti u tome." - dodao je.

Na kraju, Ivanović je ocenio predstojeći meč kao najvažniji za našu reprezentaciju.

"Ovo je ključan meč za nas u ovim kvalifikacijama, jer smo očekivali da do sada imamo veći broj bodova nego što zaista imamo." - zaključio je jedan od naših najboljih fudbalera.

Reprezentacija Srbije je u dosadašnjem toku kvalifikacija osvojila jedan bod i nalazi se na pretposlednjem mestu u grupi I. Utakmica između Portugala i Srbije je na programu u nedelju, od 20:45 h.

Trailer

-

KOMENTARI