TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Zla krv, London: Profesionalni boks meč - Derek Cisora-Tajson Fjuri

izvor: B92.net

Zla krv, London: Profesionalni boks meč - Derek Cisora-Tajson Fjuri

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

Tajson Fjuri i Derek Čisora zakazali su novi duel, 29. novembra dvojica „loših momaka“ britanskog i svetskog boksa još jednom će pokazati ko je bolji i kome će pripasti titule šampiona Evrope i Britanije u teškoj kategoriji.

Njihov prethodni duel zakazan za 26. Jul u Mančesteru otkazan je za 22. novembar zbog povrede leve ruke Dereka Čisore, zadobijene na treningu.

Došlo je do novog pomeranja za još sedam dana, jer 22. novembra u Londonu igraju Arsenal i Mančester junajted, pa je promoter meča smatrao da to može negativno da utiče na posetu. Sada je konačno Čisora – Hej II održaće se 29. novembra u Londonu.
Pobednik tog meča postaće zvanični izazivač Vladimiru Kličku, vlasniku četiri pojasa u teškoj kategoriji.

Njih dvojica su već boksovala u julu 2011. i taj meč dobio je Fjuri jednoglasnom odlukom sudija.
Bio je to ujedno i prvi poraz Dereka Čisore u profesionalnoj karijeri. On je do sada ostvario 20 pobeda, 13 nokautom, i četiri poraza. S druge strane Fjuri je bez poraza na 22 meča, od kojih je 16 dobio nokautom.

Obojica su poznata po tome što vole da provociraju protivnike, neretko uvredljivim komentarima, čak pokušavaju da se i fizički obračunaju pre samog meča. Zbog toga je tenzija već dostigla vrhunac, a epilog ćemo moći da vidimo u direktnom prenosu na B92.

Subota, 29. novembar u 23:00 direktan prenos na TV B92

Trailer

-

KOMENTARI