TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Vaterpolo: Partizan – Radnički (Polufinale Kupa Srbije)

izvor:



Predstojećeg vikenda igra se završni turnir Kupa Srbije. Domaćin je beogradski Partizan, koji brani trofej, a mečevi će se igrati na plivalištu na Banjici.

U subotu od 18 sati vaterpolisti Partizana igraju protiv Radničkog iz Kragujevca, dok se dva sata kasnije sastaju Crvena zvezda i novosadska Vojvodina.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je cilj njegove ekipe da ove sezone odbrani trofeje.

"Ambicije Partizana su uvek iste, a to je da za vikend podignemo pehar i tako ulazimo u predstojeću utakmicu sa Radničkim. Očekujem tvrdu utakmicu, kao u prvenstvu, ali drugačijeg ishoda, povoljnog po nas", rekao je Vujasinović na zajedničkoj konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao da ne zna koji tim će izvesti u subotu, pošto je mnogo igrača bolesno.

Pomoćni trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je da njegova ekipa želi da napravi iznenađenje na Banjici.

"Imamo čast da kao novi klub načinimo dobar rezultat na Banjici. Pružićemo svoj maksimum da bismo napravili iznenađenje. Imamo mnogo problema sa sastavom tima, od 14 igrača u trenažnom procesu njih trojica, četvorica je bolesno i ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti", rekao je Jovović.

Učesnici finalnog turnira pozvali su navijače na fer navijanje i složili se da ovako jaka konkurencija u završnici Kupa nije bila u poslednjih sedam, osam godina.

Izvor: Više o ovoj vesti možete pročitati na sajtu Sportske net

KOMENTARI