TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Privatni doktor

izvor:



Henk ima savršen život, karijeru u usponu, lepu devojku i luksuzan stan u Njujorku. Zbog jedne, utvrdiće se, sudbonosne, principijelne odluke u sali za hitne slučajeve, Henk gubi sve. Nekoliko meseci kasnije, sam i na crnom spisku medicinskog društva, Henk odlazi na vikend putovanje u Hempton sa svojim bratom (Paulo Konstanco - "Joey").

Nepozvani odlaze na zabavu u raskošnu vilu na plaži. U toku večeri, jednom od gostiju potrebna je medicinska pomoć. Henk reaguje instiktivno i ispostavlja se da jedino on može da mu pruži pomoć. Sledećeg jutra, Henka pozivaju u drugu vilu, onda u još jednu. Henkova doktorska karijera je ponovo u usponu, ali to ga ne čini srećnim, jer u neku ruku postaje „lekar za iznamljivanje” u svetu bogatih, poznatih i zloglasnih.

Kada ga privlačna upravnica lokalne bolnice upita da li bi hteo da leči siromašne ljude iz njihovog grada, on se odjednom nalazi na tankoj liniji između činjenja dobrog za druge i činjenja dobrog za sebe. U seriji učestvuju još i Džil Flint ("Gossip Girl") i Rešma Šeti ("30 Rock").  

Uloge: Mark Fojerstin, Paulo Konstanco, Rešma Šeti

Izvor: http://prvaplus.prva.rs

 

KOMENTARI