TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

X faktor

izvor: tvprva.rs

X faktor

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

U nedelju 22. marta od 21 sat počinje potraga za novom muzičkom senzacijom. Kandidati iz čitavog regiona - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pokazaće da li imaju “ono nešto”, nedefinisano, što se zove X faktor, dok će o njihovom muzičkom talentu i daljoj sudbini u šouu odlučivati renomirani četvoročlani žiri: Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Masimo Savić i Tonči Huljić.

Već u premijernoj epizodi upoznaćemo prve takmičare. Čućemo njihove životne priče, i čućemo kako pevaju pesmu koju su sami odabrali. Nakon svakog nastupa, sudije daju svoj komentar i glasaju. Samo većina pozitivnih glasova sudija, tri ili četiri puta “DA”, odvodi takmičara dalje, u novu takmičarsku fazu.

Sa nekim ocenama i stavovima žirija ćete se složiti, a sa nekima nećete. Neki takmičari će vas osvojiti na prvi pogled, zavolećete ih i želećete da ih gledate do samog kraja takmičenja, a neki će vam od starta biti antipatični. Prolazićete sa njima kroz sva njihova stanja i raspoloženja, od radosti i smeha, do tuge i plača. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati ni na prvom koraku.

Kroz čitav spektakl vodiće vas sjajna voditeljka ekipa: Aleksandar Radojčić, Antonija Blaće i Snežana Velkov.

Trailer

KOMENTARI