TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ćorkirani u inostranstvu

izvor:



Od otmica do krijumčarenja droge, ova serija nam priča o ljudimakoji su bili zarobljeni u inostranstvu.

Od otmica i mučenja do budalastih priča za krijumčarenje droge, ovauzbudljiva serija prikazuje surove priče o ljudima koji su krenuliu avanturu sa nadom za brzu zaradu i našli se u situacijama gorimod svojih najstrašnijih noćnih mora.

U ovim novim epizodama pratite priče još ljudi koji su se našli usituacijama gorim od svojih najužasnijih strahova.

Od propalog naselja u južnom Londonu do zatvora u Barbadosu,epizoda „Uhapšena i trudna" je priča Zare Vitaker o siromaštvu,slomljenom srcu i međunarodnom krijumčarenju droge. Zara je tačnoznala šta radi kad je prihvatila da švercuje kokain u Britaniju.Međutim, tada nije znala da je trudna, da će biti uhvaćena, da ćese poroditi iza rešetaka i morati da se odrekne od svoje bebe. Ovoje njena priča.

Dok su američke trupe napadale pobunjenike u iračkom gradu TalAfar 2004. godine, reporteri Skot Tejlor i Zejnep Tugrulbili su tamo da bi izveštavali sa fronta. Međutim, uskoro su i samopostali novinarska priča kad su ih pobunjenici uhvatili i optužilida su američki špijuni. Nalazeći se u paklenom svetu mučenja ipretnji egzekucijom, da li će ovaj par moći da preživi uepizodi„Kidnapovani u Iraku"?

Kad sе Zoji Mekgeri upoznaje sa muškarcem za vreme putovanja uNigeriji, mislila je da je upravo srela novog prijatelja. Međutim,kad ju je nakon nekoliko meseci nazvao i preklinjao je da dođe uEkvador kako bi mu pomogla, ispostavilo se da mu nije trebalaverovati. U "Majstoru obmane" policija pronalazi Zojin ranacprepun kokaina njenog prijatelja. Završila je sa osmogodišnjomkaznom za krijumčarenje droge, dok je njen čovek jednostavnonestao.

Izvor: http://natgeotv.com

O svim ostalim epizodama, više možete pročitati na sajtu natgeotv.com

KOMENTARI