TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Šaptač psima

izvor:



Gledajte kako Cezar rešava nove slučajeve sa psima u novoj seriji.Pratite čopor do njihovog novog doma...

Cezar nastavlja. Pratite čopor na Nat Geo Wild-u, jedinom kanalugde možete da gledate "Šaptača psima" od Novembra. Pridružite im seu novoj seriji i svim slučajevima sa psima.

Od Majamija do Njujorka i Los Anđelesa, Cezar Milan putuješirom SAD-a rehabilitovajući pse, obrazovajući vlasnike i širećisvoju formulu "vežba, disciplina, ljubav" za balansirane pse.

Odlazeći u domove vlasnika bez ikakve unapred date informacije zasvaki slučaj, pratimo Cezara i njegove neverovatne transformacijekoje se dešavaju pod njegovim mirnim, pouzdanim vođstvom.

Ova nova serija prikazuje dirljive slučajeve u kojima Cezarspašava i rehabilituje traumatizovane šteniće i pomaže vlasniku injegovom psu koji su se našli u teškim vremenima.

U drugim epizodama, Cezarovo strpljenje je na isteku zbognedisciplinovanih kučića uključujići Bua, antisocijalnog jazavaca,Bejbi Girl, dobermana koji se plaši šumova i Majls, francuskibulldog čiji je vlasnik bubnjar grupa Gans'n'rouzis (Guns N' Roses)i Velvet Rivolver - Met Sorum.

Još neke od glavnih atrakcija uključuju Cezarovu borbu sa psom kojiodbija da izađe izvan imanja svog vlasnika, psa koji jede sve isvašta, i petonogo, svojeglavo kuče.

Nijedan problem ili pas nisu preveliki ili premali za "Šaptačapsima"! Cezar se vraća i to veoma ozbiljno, samo na Nat GeoWild-u.

Izvor: http://natgeotv.com




KOMENTARI