TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Apolo 13 (Apollo 13)

izvor: tvprogram.rs

Apolo 13
(Apollo 13)

Trajanje: 140 minuta
Uloge: Ed Haris
Kevin Bejkon
Bil Pakston
Tom Henks
Više informacija




Istinita priča o misiji letelice Apolo 13 u aprilu 1970. godine. Astronauti su suočeni sa eksplozijom rezervoara i drugim problemima. Ako žele da prežive moraju da sarađuju.

Istinita priča o misiji letelice Apolo 13 koja je skoro katastrofalno završila. 11. aprila 1970. godine astronauti entuzijasti Džim Lovel, Fred Hejz i Džek Svigert (koji je kao manje iskusan astronaut u poslednjem trenutku određen kao zamena) vinuli su se ka Mesecu. Ali u svemiru im je eksplodirao rezervoar za kiseonik i ovaj trio se našao u opasnosti: brzo su gubili kiseonik, nestalo im je struje i bili su izloženi opasnim količinama ugljen diksida. Ali čekalo ih je još problema, uključujući i emotivni sukob kada je Džek (nepravedno) optužen za eksploziju. Ono što čini situaciju još napetijom jeste da ovakvi slučajevi uvek iznenade stručnjake za tehniku i naučnike na Zemlji tako da oni moraju naporno da rade da bi zajedničkim snagama došli do rešenja i spasli astronaute.

Uloge:
Tom Henks (Džim Lovel), Bil Pakston (Fred Hejz), Kevin Bejkon (Džek Svigert), Geri Sinajs (Ken Matingli), Ed Haris (Džin Kranc) i drugi.

Trailer

KOMENTARI