TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Božićna priča ("Películas para no dormir: Cuento de navidad")

izvor: tvrts.rs

Božićna priča
("Películas para no dormir: Cuento de navidad")

Žanr: Horor
Trajanje: 71 minut
Više informacija




Deca koja provode Božić u letnjem odmaralištu, otkrivaju u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Ispostavlja se da je opasna kradljivica sa velikim plenom. Hrane je i brinu se za nju, vreme prolazi i ona misteriozno nestaje. Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.


Grupica dece koja provodi Božić u letnjem odmaralištu otkrije u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Kad se obrate policiji, shvate da je ona opasna kradljivica sa velikim plenom.

Odluče da joj pomognu da izađe iz bunara, a za uzvrat, ona im obećava novac. Kad dobiju novac, pohlepa, strah i mračne misli učiniće da promene planove, što ih dovedi do niza nedoumica.

Trebaju li da zadrže novac? Zašto bi joj pomogli da izađe iz bunara? I hoće li biti u opasnosti ako joj pomognu? Deca odluče da joj ne pomognu.

Hrane je i brinu se za nju, ali dani u bunaru polako prolaze. Hladnoća, vlaga, tama i činjenica da je hrane paketićima dečje hrane pretvaraju njeno ropstvo u muku s fatalnim posledicama.

Jednog dana, kad joj deca dođu u posetu, nailaze na prazan bunar... Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.

Uloge:  Maru Valdivielso, Christian Casas, Roger Babià

Režija: Pako Plaza



Trailer

KOMENTARI