TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Pakao u raju

izvor:


U filmu ”Pakao u raju” niko nije pošteđen. Bogati pate jednako kaoi siromašni, a svako piše svoj recept za sreću, koji ne ume daprimeni. Upleteni u lične tragedije, oni ubrzo stvaraju isaučesnike, time praveći jedan veliki, bezizlazni haos.

Na Kajmanskim ostrvima Andrea i Šaj vode tajnu ljubavnu vezu. Ona je ćerka moćnog i uticajnoj čoveka, a Šaj je ribar. Anrea se svim snagama trudi da njeni roditelji ne saznaju za njenog izabranika, ali stvar se ipak završava više nego grubo. Kada njena porodica ode na jedrenje, ona pozove Šaja da noć provede u njenoj kući. Oboje utonu u san, a porodica se iznenadno vrati. Anrein brat iz besa poliva Šaja kiselinom i zbog toga završava u zatvoru.

Za to vreme u Majamiju, Karla Rajdlija, poslovnog čoveka koji se upleo u nezakonite radnje, juri federalni agent. Rajdli se našao u bezizlaznoj situaciji, pa odlučuje da pobegne sa svojom maloletnom ćerkom Pipom na Kajmanska ostrva, u potrazi za advokatom.

U noći petka 13. sudbine svih njih preklopiće se i izazvati niz tragičnih događaja.

Junaci ove priče često su neustrašivi. Da bi se priključili njima i uživali u ovom filmu, moraćete da se odvažite i sami postanete neustrašivi. ”Pakao u raju” uvlači svakoga i čini ga saučesnikom u zločinu. Proživite nedopušteno.



Haven, 2004.

Žanr: krimi

Uloge: Bil Pakston, Agnes Brakner, Orlando Blum, Zoi Saldana Režija: Frank E. Flauers

više o filmu


Izvor B92.net

KOMENTARI