TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Gas do daske 3 (Rush Hour 3)

izvor: tvprogram.rs

Gas do daske 3
(Rush Hour 3)

Žanr: Komedija
Trajanje: 91 minut
Uloge: Džeki Čen
Maks von Sidou
Više informacija


Akciona komedija / 91 min.
SAD, 2007


Kada Kineski negativac pobegne u Pariz, postoji samo jedan kulturno disfunkcionalni policijski duo koji ga može uhvatiti. Spremni da naprave nered u gradu svetla kako bi uhvatili negativca, glavni inspektor Li i detektiv Karter se umesto toga se nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dve prelepe zavodnice!


U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovini sveta, u Los Anđelesu, biznismen Han sprema se da je razotkrije. U ruke su mu došli eksplozivni novi dokazi o delovanju trijada - najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svetu. Biznismen je saznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se da ga razotkrije Svetskom sudu za zločince, ali tad je ubijen.

Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene i postoji samo jedna mogućnost da ih se zaustavi. Losanđeleski detektiv Karter i kineski inspektor Li se vraćaju se u akciju gde ne pripadaju. Neobični duo odlazi u Grad Svetlosti da zaustave globalnu zločinačku misiju i spasu život stare drugarice, sad već odrasle ćerke biznismena Hana, Su Jang.

Uloge:  Džeki Čen, Kris Taker, Maks von Sidou

Režija: Bret Ratner


Trailer

KOMENTARI