TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Izdajnik (Traitor)

izvor: tvprogram.rs

Izdajnik
(Traitor)

Žanr: Akcija
Trajanje: 114 minuta
Uloge: Gaj Pirs
Don Čidl
Više informacija



Džefri Nahmanof jedan je od retkih umetnika koji ima jednaki talenat i u ulozi reditelja i scenariste. Snažna priča podržana je adekvatno kvalitetnim vizuelnim prikazom.

Ovaj triler govori o FBI agentu Roju Klejtonu, koji pokreće istragu o internacionalnoj zaveri. Neočekivano, svi tragovi vode ka bivšem američkom oficiru specijalnih operacija, Samiru Hornu. Klejton po svaku cenu želi da otkrije istinu i ne dopušta da mu iko stane na put.

On prati Horna, a ovaj bivši vojnik sve više odaje svoju mračnu stranu ličnosti. Očigledno upleten sa terorističkim organizacijama, Horn je, čini se, i jedan od retkih koji je pobegao iz jermenskog zatvora. Lista njegovih zlodela je duga, ali agent Klejton pronalazi i veliki broj kontradiktornih dokaza. To ga još više intrigira, pa prati Hobsa na putu preko cele planete kako bi došao do istine.

Taman kada pomislite da ste otkrili sam kraj priče i poslednji deo slagalice, budite sigurni da ste samo žrtva dobro osmišljenog lavirinta. Nedokučivi zapleti nateraće vas da se konstantno borite sami sa sobom kako bi dobili odgovore, ali budite ubeđeni da, dokle god vam ih reditelj lično ne uruči, nećete imati pristup njima.

Strpljenje! Poslednji minuti filma daće vam više nego što ste mogli da zamislite. Do tada, uživajte u čarima inteligentnog ”Izdajnika”.

Uloge: Don Čidl, Gaj Pirs, Nil Mekdonah

Režija: Džefri Nahmanof


Trailer

KOMENTARI