TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Lakoća

izvor:

American drama from 2003. godine



Pošto je odslužio 19 godina u zatvoru zbog ubistva iz mladosti, Manuel na slobodi dospeva i želi da se iskupi za svoje grehe i počinje da pomaže sestri svoje pokojne žrtve.

Pošto je odslužio 19 godina u zatvoru zbog ubistva iz mladosti, Manuel se vraća u svoju čikašku četvrt u kojoj je počinio zločin, u potrazi za iskupljenjem. U centru za nezbrinute osobe upoznaje sveštenika Majlsa Evansa, koji brine o mladićima koji su zastranili na put alkohola, droge i kriminala. U snažnoj želji da se iskupi za svoje grehe, Manuel upoznaje samohranu majku Adel Izli, za koju se ispostavlja da je sestra dečaka koga je ubio za vreme pljačke prodavnice pre dve decenije. Među štićenicima sveštenika Evansa je i tinejdžerka Sofija Melinger, koja u drogi i alkoholu beži od ispraznog života. Manuel ulazi u čudnu ljubavnu vezu sa Adel, a istovremeno joj i pomaže da kontroliše sina, tinejdžera Abnera, koji je krenuo putem kriminala...

Uloge:
Bili Bob Tornton (Manuel Džordan), Morgan Frimen (Majls Evans), Holi Hanter (Adel Izli), Kirsten Danst (Sofija Melinger), Manuel Arangiz (senjor Aguilar) i drugi.

KOMENTARI