TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Matori lavovi (Secondhand Lions)

izvor: tvprogram.rs

Matori lavovi
(Secondhand Lions)

Žanr: Komedija
Trajanje: 109 minuta
Uloge: Robert Duval
Majkl Kejn
Više informacija




Volter je 14-godišnji dečak koji je vrlo bistar za svoje godine. Kada ga neodgovorna majka pošalje da leto provede kod svojih ekscentričnih ujaka ,Gereta i Haba, u Teksasu, on to doživljava kao pravu katastrofu.
Dok je odrastao Volter je slušao kako njegovi ujaci na svom imanju čuvaju plen jedne plajčke koju su davno obavili. Sada Volterova majka od njega očekuje da pronađe taj novac.

Geret i Hab su prilično asocijalni, a ne vole čak ni svoje rođake. U početku nisu ni sami oduševljeni Volterovim dolaskom, ali kako vreme teče oni će ga zavoleti, baš kao što će i Volter njih. Oni mu pričaju o svojim danima iz mladosti, vojsci i svim pustolovinama.

Njih dvojica zajedno su putovali 40 godina po Africi. Na tom putu Hab se zaljubio u lepu princezu Džasmin, koja je već bila obećana bogatom šejku. Ipak, Hab ne odustaje i otima je iz harema, a besni šejk pošalje plaćenike da ih pronađu. Za sve to vreme, Geret je Habova dena ruka...

U toku priča, rada na imanju i druženja sa svojim ujacima, Volter se neočekivano vezuje za njih... Kada Geret i Hab kupe staru lavicu, Volter odlučuje da je nazove Džasmin...

Uloge: Hejli Džoel Osment, Majkl Kejn, Robert Duval

Režija: Tim Mekenlis


Trailer

KOMENTARI