TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Poroci Majamija (Miami Vice)

izvor: B92.net

Poroci Majamija
(Miami Vice)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 134 minuta
Uloge: Džejmi Foks
Kolin Farel
Više informacija


Reditelj filma Majkl Men, napravio je pravi potez kada je za glavnuulogu odabrao po treći put za redom Džejmi Foksa. Nakon filmova”Ali” i ”Kolateral”, ovaj rediteljsko-glumački duo doveo je svojusaradnju do savršenstva.

Rikardo Tabs i Soni Kroket rade kao policijski detektivi, najčešće obavljajući tajne zadatke. Uprkos velikoj suprotnosti među njima, oni su sasvim skladni. Tabs je staložen, miran i inteligentan, a Kroket ne poštuje pravila i drži se svojih metoda i uverenja.

Ovog puta oni dobijaju zadatak da zaplene robu moćnog i opasnog dilera narkotika Montoja, za koga se veruje da je odgovoran i za brojna ubistva.

Tabs i Kroket ulaze u bandu tako što glume vozače trkačkih glisera, i nude Montoji da prevezu veliku količinu narkotika. Kako bi njihova ponuda delovala što uverljivije, oni za uzvrat traže veliku novčanu nadoknadu, na šta Montoja pristaje.

Detektivski plan uspeva, ali što se više zbližavaju sa opasnim momcima, to ulaze u sve goru situaciju. Završavaju na Haitima i Kubi, gde se upliću u ilegalna dela iz kojih ih ne može izvaditi ni policija, ni američka vlada.

Stvar pogoršava i sam Kroket koji se upušta u ljubavnu vezu sa Izabelom, ženom člana Montojine bande.

”Poroci Majamija” nudi izuzetno dobru zabavu i akciju koja diže adrenalin.

Žanr: krimi

Uloge: Kolin Farel, Džejmi Foks, Li Gong Režija: Majkl Men

više o filmu


Izvor B92.net

Trailer

KOMENTARI