TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Prestiž (The Prestige)

izvor: tvprogram.rs

Prestiž
(The Prestige)

Žanr: Fantastika
Trajanje: 130 minuta
Uloge: Majkl Kejn
Hju Džekmen
Kristijan Bejl
Više informacija




U ovoj priči o misteriji dvojica mađioničara iz viktorijanskog doba započinju rivalstvo koje prerasta u sve veću bitku trikova i žeđ da se otkriju rivalove tajne. Dok ova dva neverovatna čoveka suprotstavljaju hrabrost protiv želje, zabavu protiv nauke i ambiciju protiv prijateljstva, rezultati su opasni i smrtonosni.


Sve počinje na prelazu vekova u Londonu, gradu koji se ubrzano menja. U vreme kada su mađioničari bili idoli i slavne ličnosti, dva mlada mađioničara krenula su u izgrađivanje sopstvenog puta do slave.

Atraktivni i prefinjeni Robert Angijer (Džekmen) je zabavljač, dok je Alfred Borden (Bejl) kreativni genije kome nedostaje samopouzdanje da prikaže svoje ideje. Počinju kao prijatelji i partneri. Međutim, kada njihov najveći trik pođe tragično naopako, postaju neprijatelji, svaki sa željom da prevaziđe onog drugog.

Trik po trik, njihovo neobično nadmetanje sve više raste, preko svih granica, dok koriste čak i fantastične nove moći elektriciteta i naučni genije Nikole Tesle, rizikujući živote svih oko sebe.

Trailer

KOMENTARI