TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Princ i ja (The Prince and Me)

izvor:





Pejdž Morgan je isplanirala svoju budućnost do savršenstva.


Naporno radi na tome da postane lekar koji putuje svetom i pomaže onima koji nisu rođeni u svetu privilegija. Zaklela se da se ništa neće isprečiti na putu ka ostvarenju njenog sna. Jedino nije računala na to da će upoznati Edija, očaravajućeg stranca koji je zapravo Edvard Valdemar, kraljević i prestolonaslednik Danske!

Edvard nerado razmišlja o sebi kao o budućem kralju - on je zanosni plejboj koga zanimaju lepe žene i brzi automobili i koji je od svojih odgovornosti pobegao preko okeana. Promenio je ime u Edi, upisao se na univerzitet i zaljubio se u Pejdž. Pejdž ispočetka nije toliko impresionirana Edijevim citiranjem Šekspira koliko je zanima njegova pomoć u spremanju ispita iz književnosti, ali vremenom se ruše zidovi koje je podigla prema njemu.

Međutim, čim prizna svoja osećanja i otkrije svoj stvarni identitet, Edi iznenada mora da se vrati u Dansku jer mu je otac ozbiljno bolestan. Rastrzana između studija i novootkrivene ljubavi, Pejdž se uskoro nalazi usred vrtloga gala zabava, krojačica i fotografa, što bi moglo biti ostvarenje sna bilo koje devojke. Međutim, Pejdž nije bilo koja devojka - ona je devojka rešena da postane lekar, mlada žena koja sanja o tome da postigne sve. Može li se baš sve?

The Prince & Me, 2004

Žanr: romantična komedija

Izvor: http://www.b92.net


KOMENTARI