TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Progonitelj (Stalkers)

izvor:


Drama / 90 min.
SAD, 2013


Surova priča o žestokoj i nepromišljenoj policajki s problematičnom prošlošću koja se udružuje s uglađenom i politički prepredenom pomoćnicom okružnog tužioca kako bi uhvatile opasnog progonitelja. Triler je inspirisan istinitom pričom.


Isfrustrirana indiferentnošću pravosudnog sistema prema slučajevima uhođenja, Džulija Vitman, ambiciozna pomoćnica okružnog tužioca, rešila je da oformi jedinicu koja će tražiti i tužiti progonitelje pre nego što ubiju svoje žrtve. Međutim, Džulijin „muški klub“ šefova odbacuje njene brige kao nevažne i iznova nipodaštava njen trud.

U međuvremenu, nedavno zaposlena detektivka Dajana Harkin suočava se sa sličnim otporom od strane kolega policajaca u novoj stanici kad otkrije brojne nerešene slučajeve uhođenja. Ali za Dajanu, borba za promenu sistema je lična. I sama je u bekstvu, jer se sklonila od bivšeg muža nasilnika, koji se neće smiriti dok ne pronađe i nju i njihovog sina.

Radeći na izuzetno zastrašujućem slučaju maltretirane žene koju zlostavlja opsednuti bivši ljubavnik, Dajana i Džulija nalaze zajednički jezik i sklapaju neobično partnerstvo da reše slučaj.

Režija:  Mark Tonderai    

Uloge:  Drea De Matteo, Mena Suvari, Jodi Lyn O'Keefe, Brendan Fletcher, Henry Simmons


KOMENTARI