TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Šest stepeni razdvajanja (Six Degrees Of Separation)

izvor:




Flan Kitredž, bogati trgovac umetninama i njegova žena Uisa (S. Channing) na venčanju prepričavaju prijateljima neobične događaje od prošle večeri.

Dok im je u gostima bio prijatelj i poslovni saradnik Džefri Miler, na vratima se pojavio crni mladić koji se predstavio kao prijatelj njihove dece s Harvarda i sin Sidnia Poitiera, Pol Poitier. Tvrdio je da je napadnut i opljačkan u Central Parku i od njih zatražio pomoć.

Flan i Uisa previli su mu ranu, dali čistu košulju i ponudili da prespava kod njih. Zauzvrat, Pol im je skuvao ukusnu večeru te njih i njihovog prijatelja celo veče zabavljao pričama o svome ocu, filmovima i knjigama, a pokazao je i da zna mnogo o njima samima. Sledećeg jutra, Uisa je čula neobične zvukove i zatekla Pola u krevetu s nepoznatim muškarcem.

Šokirani i ljuti, Kitredžovi su obojicu izbacili iz stana. Nekoliko dana posle venčanja kojem su prisustvovali Flan i Uisa saznali su da se gotovo ista stvar dogodila i njihovim prijateljima, pa su zajedno prijavili slučaj policiji. Budući da im iz stana ništa nije nestalo, policija ne može pokrenuti istragu...

Trajanje: 110

Žanr: Drama / Komedija

Zemlja produkcije:  AMERIKA

Godina: 1993

Uloge:  Vil Smit, Stokard Čening i Donald Saterlend

Režija:  Fred Sepisi

Izvor: http://www.rtvpink.com


KOMENTARI