TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Šokantno priznanje (The Unsaid)

izvor:


Kriminalistika / 111 min.
SAD, 2001.


Psihološki triler o problematičnom mladiću koji samo želi da dokaže da je mentalno sposoban da bi se vratio u stvarni svet. Emotivno skrhan samoubistvom svog mladog sina, psihijatar dr Majkl Hanter (Endi Garsija) prekida svoju lekarsku karijeru. Ali njegova bivša studentkinja, a sada socijalna radnica, Barbara Lonigan, moli ga za pomoć u jednom posebnom slučaju. Ona je zabrinuta za Tomija, mladića izrazito mračne prošlosti.

Godinu dana ranije, on je bio svedok brutalnog ubistva svoje majke, a Barbara misli da još nije spreman za ponovni život u spoljašnjem svetu. U želji da preboli tragičnu pogibiju svoga sina, Majkl prihvata Tomija kao svog pacijenta i polako počinje da ulazi u mladićevu prošlost. Tomi sve više počinje da ga podseća na sina, a Majkl počinje da veruje da u sebi krije zastrašujuću tajnu. Tomi počinje da se oseća ugroženim i zaranja u prošlost dr Hantera.

Kada otkrije neobičan odnos doktora i njegove ćerke Šeli, odlučuje da je pronađe, a onda i da je zavede. Potom je nagovara na zajednički beg, ali ona uskoro otkriva šokantnu istinu o Tomijevoj prošlosti. Život samog dr Hantera je u opasnosti dok pokušava da spase svoju ćerku. On mora da zaustavi Tomija pre nego što otkrije strašnu tajnu koju nosi u sebi.

Režija:   Tom Mcloughlin

Uloge: Endi Garsija, Vincent Kartheiser, Linda Cardellini, Teri Polo


KOMENTARI