TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Spread

izvor:




Niki (Ešton Kučer) je narcisoidan mladi žigolo iz Los Anđelesa, uživa u životu na visokoj nozi koji mu omogućuju brojne veze sa ženama čija srca s lakoćom osvaja i slama. Ali, kada upozna atraktivnu Samantu (En Heč), privlačnu pravnicu koja bi mu mogla pružiti sve što poželi, Niki će se odjednom naći u neobičnoj situaciji.


Ubrzo nakon susreta sa Samanthom on upoznaje i mladu konobaricu Heather (M. Levieva), romantičnu devojku u koju će se možda i prvi put iskreno zaljubiti. Dok Samantu bezobzirno vara s više devojaka, od svoje prijateljice Emili (R. Blanchard) do lepe Christine (S. Rockwell), Niki shvata da sa Heather konačno oseća ono pravo.

A za pomoć u traženju izlaza iz teške situacije obrati će se i svom prijatelju Harryju (S. Stan), koji bi mogao da mu pomogne da osvoji Heather.


Uloge:  Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Ashley Johnson, Sonia Rockwell, Rachel Blanchard, Shane Brolly, Eric Balfour, Maria Conchita Alonso, Derek Carter, Jordan Black, Dan Levine

Scenario:  Jason Dean Hall, prema priči Jasona Deana Halla i Paula Kolsbyja


KOMENTARI