TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ves Kravenova nova strava u Ulici Brestova (Wes Craven's new nightmare)

izvor:





Ovoga puta vas neće spasiti ako ostanete budni. Posle deset godina, grozni ubica dece Fredi Kruger se vraća. On izlazi iz celuloidnog sveta i proganja glumicu koja ga je prva porazila na filmu.


Deset godina pošto je “Strava u Ulici brestova” postala poznata kao jedan od najstrašnijih filmova svih vremena, reditelj Ves Krejven ima noćne more i koristi ih da napiše scenario za sedmi film ovog serijala.

Obraća se Heder Langenkamp i pita je da li pristaje da se još jednom, poslednji put, vrati na ekran kao Nensi. Ona odbija ulogu pošto je srećno udata i ima sina. U poslednje vreme prima čudne telefonske pozive od nekoga za kog veruje da je lik Fredija Krugera (Robert Englund) iz “Strave u Ulici brestova”.

Kad njen sin Dilan počne da se ponaša čudno, a muž strada u saobraćajnoj nesreći, ona počinje da shvata da je Fredi stvaran i da pokušava da ubije nju i Dilana. Uplašena je, ali će učiniti sve da zaštiti svog sina, maker to značilo i borbu sa ubicom s kandžama, koji se pojavljuje samo u njenim snovima.

Režija: Wes Craven
    
Glume: Robert Englund, Heather Langenkamp, Miko Hughes, David Newsom, Tracy Middendorf


Izvor: http://www.hbo.rs/


KOMENTARI