TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Zajedno

izvor:



Uroš je cenjeni, nagrađivani beogradski književnik, nekadašnjiprofesor, koji sa ženom Marijom i sinom Nikolom živi u kući naNeimaru.


Već neko vreme je u kreativnoj krizi uzrokovanoj, između ostalogi aferom koju je imao sa svojom studentkinjom, pre par godina.Marija to nikada nije sasvim prebolela. Ona je nezadovoljnanjihovim brakom i zaglavljena u vanbračnoj vezi sa Markom, uspešnimbiznismenom.

Jedne noći,  kada Uroš, Marijinom nesmotrenošću, otkrivadokaz preljube, brak konačno puca. Ona odlučuje da ode sa Markom ida povede Nikolu sa sobom. Ali Uroš ima druge planove...

Inače, film “Zajedno” reditelja Mladena Matičevića osvojio jedve nagrade na Filmskom Festivalu u Nišu. Za glumca Filmskihsusreta publika je izabrala Aleksandra Srećkovića Kuburu.

Žiri bečke filmske laboratorije “Sinhro film”, u sastavu: MrFeti Dautović, producent, Peđa Milojević, glumac i producent, iBranka Jaksčić, distributer, odlučio je da svoju nagradu namenjenunajboljim glumcima – producentima, dodeli Milici Zarić i AleksandruSrećkoviću-Kuburi.

Uloge: Milica Zarić, Aleksandar Srećković, BranimirPopović

Reditelj: Mladen Matičević

Izvor: http://www.imdb.com


KOMENTARI