TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Zavađene strane

izvor:

Britanska komedija iz 1993. godine


Erik Ajdl i Džon Kliz su se udružili u ovoj britanskoj farsi o malom službeniku u banci koji traži da dobije titulu plemića koja mu po pravu rođenja pripada – i bogatsvo koje ide uz to.

Erik Ajdl i Džon Kliz su se udružili u ovoj britanskoj farsi o malom službeniku u banci koji traži da dobije titulu plemića koja mu po pravu rođenja pripada – i bogatsvo koje ide uz to. Tomi je neposredno po rođenju zamenjen sa američkom bebom kada ga je njegova majka "urađena" majka, vojvotkinja od Bornmauta, slučajno ostavila jedne lude noći 60-ih godina. Kada je Tomi kasnije otkrio istinu o svom poreklu mnogo godina kasnije, pokušava na nagovaranje sumnjivog advokata da ubije bespomoćnog lažnog naslednika imanja Bornmauta. Stvari se još više komplikuju jer je nesuđeni vojvoda Tomijev najbolji prijatelj, a sumanuta vojvotkinja od Bornmauta, koja ni ne sluti da je Tomi njen pravi sin, ne može da prestane da mu se nabacuje.

Uloge:
Barbara Herši (vojvotkinja Lusinda), Rik Moranis (Henri), Erik Ajdl (Tomi), Džon Kliz (Šedgrind), Sejdi Frost (Anđela) i drugi.

KOMENTARI