TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Žena iz susedstva (The woman in the fifth)

izvor:



Američki pisac Tom Riks (Itan Hok) stiže u Pariz kako bi bio bliži svojoj ćerki koja živi sa njegovom bivšom suprugom. Potpuno bez novca, on prihvata posao noćnog čuvara za lokalnog kriminalnog bosa. Smešten je u kancelariji u podrumu i njegov jedini zadatak jeste da pritisne dugme kad se začuje zvono. On se nada da će mu spokoj noći pomoći da se fokusira na nov roman.

Njegovi dani postaju uzbudljiviji kada započne romansu sa Margit (Kristin Skot Tomas), tajanstvenom i elegantnom udovicom koja postavlja neobična pravila za njihove sastanke: oni će se viđati samo u njenom stanu u petom arondismanu, tačno u 17 časova, dva puta nedeljno, a on ne sme da postavlja pitanja o njenom poslu ili o prošlom životu.

Kada ljudi oko Toma odjednom počnu da umiru, on počinje da veruje da je u njegov život ušla mračna sila koja kažnjava sve koji su mu u skorije vreme naudili. Posle optužbi da je ubio komšiju, Tom pokušava da nedeljne posete Margit upotrebi kao alibi, ali saznaje da ona na toj adresi ne živi već 15 godina...

Izvor: http://www.hbo.rs





KOMENTARI