TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Žurba

izvor:

Američka krimi drama iz 1991. godineDvoje policajaca iz teksaškog gradića infiltriraju se među dilere droge. Kako bi bili uverljivi, primorani su da se sami drogiraju, pa je misija hvatanja tajanstvenog narko bosa ugrožena.

Radnja filma smeštena je u 70-te godine. Iskusni policajac iz odela za narkotike Džim Rejnor na tajnom je zadatku sa još zelenom, ali lepom i žilavom koleginicom Kristen Kejts. Cilj je raskrinkavanje i hapšenje lokalnog kralja droge Vila Gejnsa, ubacivanjem u redove narkodilera. Iako je hladnokrvna i spretna sa oružjem, Kristen nije svesna šta je očekuje. Ubrzo će, pod Gejnsovim pritiskom, oboje morati da uzimaju drogu i postati zavisnici. Iako je to njihovim šefovima neprihvatljivo, tolerišu takve metode, jer po svaku cenu žele da Gejnsa smeste iza brave. Pošto nisu uspeli da pribave dokaze protiv njega, jedino što ostaje je da Kristen lažno svedoči na sudu...

Uloge:
Džejson Patrik (Džim Rejnor), Dženifer Džejson Li (Kristen Kejts), Sem Ellot (Dod), Maks Perlih (Voker), Greg Alman (Gejns) i drugi.

KOMENTARI