TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Srbija - Hrvatska

izvor:


Reprezentacija Srbije je rezultatima u dosadašnjem toku kvalifikacija razočarala većinu ljubitelja fudbala u Srbiji, ali s obzirom da u petak na Marakanu stiže reprezentacija Hrvatske, očekuje se da će, bez obzira na sve kikseve, Mihini ''Orlovi'' imati pravu podršku sa tribina.


Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić izjavio je da njegova ekipa ima mnogo veću želju da pobedi Hrvatsku u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo, iako je rivalu taj duel rezultatski mnogo bitniji.

"Hrvatima je rezultatski utakmica mnogo bitnija, ali želja je mnogo veća kod nas zbog svega što smo prošli kroz kvalifikacije. Imamo kvalitet i zaslužujemo mnogo više. Gledaćemo da u ovoj utakmici obradujemo naciju", rekao je Tošić novinarima u Staroj Pazovi.



Srbija tri utakmice pre kraja kvalifikacija ima sedam bodova u Grupi A, devet manje od drugoplasirane Hrvatske, dok je prva Belgija sa 19.

"Uoči svake utakmice pripremamo se isto, želimo da izvučemo najbolje i pokušamo da pobedimo. Ova utakmica je specifična, ne dešava se svaki dan i privilegovani smo što možemo da učestvujemo tome. U Zagrebu se pokazalo da je to stvarno nešto posebno, da je drugačije što se tiče žara i naboja kada se igra protiv njih, tako da verujem da će ovaj duel biti sličan", kazao je Tošić.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igraće se u petak od 20.45 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor: Više o ovoj i svim ostalim sportskim dešavanjima, možete pročitati na sa sajtu Sportske.net

KOMENTARI