TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Atomski zdesna

izvor: tvrts.rs

Atomski zdesna

Žanr: Komedija
Trajanje: 45 minuta
Uloge: Srđan Todorović
Branko Đurić
Više informacija

U nedelju, 01. marta, na Prvom programu od 20.05, premijerno prva od tri epizode igrane serije "Atomski zdesna", scenariste i reditelja Srđana Dragojevića.

Beograđanin Mladen je najušpesniji u ekipi prodavaca Time-share aranžmana na Jadranu, iz čitavog regiona, šarmantan i bez skrupula.

Glavni menadžer prodaje, Metod (Brane Šturbej) dodeljuje Mladenu "nemoguće" klijente, Omera, bivšeg ratnog veterana iz Bosne (Branko Đurić) i njegovu ženu Maju (Nataša Janjić) kao osvetu jer je saznao da njegova žena, Sonja (Tanja Ribič) ima aferu sa Mladenom. Počinje "borba" između prodavaca i kupaca u kojoj se ne biraju sredstva i koja briše razlike između "dželata" i "žrtve".

Osamnaest izuzetnih glumaca iz čitavog regiona u tragikomediji o razornim posledicama "domaćeg" divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi. Igrana serija koja će vas nasmejati ako vam je nakon dve decenije ostalo želje za smehom, ali i rastužiti ako vam je ostalo volje da razmišljate o sopstvenim životima.

U glavnim ulogama: Srđan Todorović, Tanja Ribič, Brane Šturbej, Branko Đurić, Nataša Janjić, Bojan Navojec, Goran Navojec, Zoran Cvijanović, Mira Banjac, Milutin Mima Karadžić, Ana Kostovska, Miloš Samolov, Hristina Popović, Isidora Simijonović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Mirko Vlahović, Mirjana Đurđević i prvi put na filmu Daris Aljić.

Urednik serije: Dragana Bošković
Scenarista i reditelj: Srđan Dragojević
Direktor fotografije: Dušan Joksimović
Montaža: Petar Marković
Scenografija: Kiril Spaseski
Kostim: Jelena Đorđević
Izvršni producent: Biljana Prvanović
Producenti: Srđan Dragojević, Biljana Prvanović, Miroslav Ateljević, Iva Ateljević, Dragan Šolak, Aleksanra Subotić, Viktoria Boklag, Ivan Đurović, Rade Vojvodić.

Trailer

KOMENTARI