TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Branioci (The Defenders)

izvor:



"Branioci" je humoristička drama o dva advokata u Las Vegasu koji ne prezaju ni od čega kako bi obranili svoje klijente. Serija sadrži elemente iz života pravih advokata iz Vegasa Michael Cristalli-a i Marc Saggese-aBranioci nisu rimejk popularne serije koja se emitovala na kanalu CBS u periodu od 1961 - 1965.

Nick i Pete su dva su momka sa šarolikom klijentelom koji i dalje traže svoj veliki dobitak. Vlasnici su advokatske kancelarije Morelli i Kaczmarek. Nick Morelli (Džim Beluši), ozbiljan advokat koji predstavlja svoje klijente najbolje što zna i ume bez obzira na važnost slučaja, i njegov partner Pete Kaczmarek (Džeri O'Konel) čija je strast za pravo jednaka njegovoj ljubavi prema brzim automobilima, lepim ženama i skupocenoj odeći.

Njihovoj rastućoj firmi pridružuje se nova saradnica Lisa Tyler (Džarni Smolet), nadobudna mlada advokatica koja želi da zaboravi svoju prošlost egzotične plesačice, i mlađa saradnica Zoey (Tanja Fišer), draga i energična devojka koja želi da zadovolji svoje šefove. Sreća im se osmehnula na poslovnom planu, no na privatnom partneri imaju mnogo problema. Pete pretražuje Las Vegas za novim ljubavnim osvajanjima, a Nick se trudi da popravi brak, zbliži se sa suprugom i ostane u životu njihovog sina.

Bez obzira na slučaj, Nick i Pete će uložiti sve kad su ulozi visoki kako bi odbranili svoje klijente.

Uloge: Džim Beluši, Džeri O'Konel, Džarni Smolet, Tanja Fišer

Linkovi:
http://www.cbs.com/primetime/the_defenders/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Defenders_(2010_TV_series)


KOMENTARI