TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Doba ljubavi (Age of Love)

izvor:

NBC vraća romantiku na televiziju  sa svojom novom rijeliti serijom "Doba ljubavi" čiji je voditelj popularni glumac Mark Konsuelos ("All My Children").



Tridesetogodišnja superzvezda australijskog tenisa Mark Filipusis pokušava da pronađe pravu ljubav među ženama uzrasta između 21 i 48 godina u ovoj jedinstvenoj seriji baziranu na fenomenom današnjice u kojem mlađi muškarci izlaze sa starijim ženama.

Filipusis počinje da izlazi sa 13 žena iz dve veoma različite grupa - "Kitens" (Mace), šest zabavnih, dvadesetogodišnjakinja punih elana, i "Cougars" (Grabljivice), sedam privlačnih, sofistikovanih žena u svojim četrdesetim.

U početku Mark nije upoznat sa koncepcijom emisije i upoznaju ga prvo sa ženama u četrdesetim na stanu na vrhu oblakodera u centru Los Anđelesa u kojem će svi zajedno živeti. Dok ih upoznaje, jednu po jednu, njihova starost, na njegovo iznenađenje, samo se povećava. Nakon divne večeri pred kaminom sa ženama,

Mark mora da eliminiše jednu ženu. Kasnije, on (kao i četrdesetogodišnjakinje koje ništa ne očekuju) saznaje da postoji i druga grupa mnogo mlađih žena - "Kittens" - koje će se takođe takmičiti za njegovu pažnju.


Doba ljubavi

KOMENTARI