TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Eko gerila 2

izvor: tvprva.rs

Eko gerila 2

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 25 minuta
Više informacija

Nova sezona emisije o ekologiji. Emisija ima zadatak da ukaže na značaj zaštite čovekove sredine i uticaj reciklaže u očuvanju naše planete i života na njoj.

Serija se sastoji od 13 tematskih epizoda u trajanju od 25 minuta koje će argumentovano ukazati gledaocima na posledice i rešenja koja postoje primenjujući zakonsku regulativu i ciljeve održivog razvoja, kroz odgovorno poslovanje kompanija i institucija iz različitih domena ekologije i „zelene industrije“.

U novoj sezoni teme kojima se bavi serijal po epizodama su iz oblasti reciklaže, klimatskih promena. Iz domena ekologije eksperti će govoriti o postupcima očuvanja čovekove sredine, o tome kakav uticaj vrše zagadjivači na biodiverzitet i životnu okolinu. U emisijiama će takođe biti reči o aktivnom učešću Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda kome je zadatak očuvanje resursa,kvaliteta vazduha i pošumljavanje okoline u kojoj živimo. Eko gerila 2 promoviše primenu obnovljivih izvora energije i vodnih resursa kojima obiluje Srbija.

U drugoj sezoni serijala uz pokroviteljstvo kompanije Telenor prikazaćemo 13 animiranih crtanih filmova pod nazivom „eko minijature“ namenjene namlađoj populaciji. Kroz interesantnu formu Telenor šalje poruku i savete iz domena ekologije i očuvanja životne sredine i dokazuje da je lider društvene odgovornosti u Srbiji...

Trailer

KOMENTARI