TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Folk

izvor:

Počinje nova sezona domaće hit serije “Folk”! Nastavljamo da pratimo put i izbore, sada već odrasle pevačice Zvezdane koja sve više zalazi ka mračnoj strani estradnog života.

U 1.epizodi novog serijala saznaćete: Slučajno poznanstvo sa kraljem beogradske folk scene, Ganetom (Dragan Bjelogrlić), obezbediće Zvezdani nastup u jednoj od najpopularnijih tv emisija. Međutim, gostovanje u ovoj emisiji staviće Zvezdanu pred nepristojne ponude voditelja.



Njen menadžer, Lepi, sukobiće se sa višegodišnjim prijateljem i ostaviti sopstvenu majku na cedilu u nadi da će Gane zaista dati šansu njegovoj zvezdi. Ona se bez znanja ljubomornog menadžera sastaje sa mladim producentom i završava u krevetu sa njim. Pokušavajući da privedu svoj spektakularni muzički šou do finala, Gane i njegova ekipa odlučuju da ubace Zvezdanu u takmičenje. Da li će mlada pevačica biti prinuđena da okusi gorku stranu estrade i krene putem droge i prostitucije?

Kako je sve počelo: Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskom magistrali kao dete anđeoskog glasa. Dok ona peva, odrasli plaču. Toga su svesni svi, pa i njeni roditelji, naročito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani obezbedio razvoj karijere. Zvezdana danju ide u školu, noću peva u kafani, i to je jedini način da njena porodica opstane. Sve njene želje usmerene su samo ka jednom cilju - da pobedi na republičkom takmičenju za prvi glas Srbije.

To je njena šansa da uđe u svet estrade o kojem sanja. Glavna uloga je poverena mladoj Katarini Bogićević koja je bila finalistkinja muzičkog serijala „Ja imam talenat" u sezoni 2010-2011.

U poslednjoj epizodi prve sezone Zvezdana, sada već odrasla devojka, imala je svoj prvi nastup u kultnom beogradskom klubu, gde je zapažena od strane najmoćnijeg estradnog menadžera Ganeta Papagaja.

Folk

Uloge: Dragan Bjelogrlić, Miljana Gavrilović (velika Zvezdana), Katarina Bogićević ( mala Zvezdana), Boris Isaković, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nataša Tapušković, Jasna Đuričić, Danica Maksimović, Milić Vukašinović, Milutin Popović Zahar

Scenario i režija: Dušan Milić

Izvor: http://www.prva.rs

KOMENTARI