TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ko je kod Koje

izvor: tvrts

Ko je kod Koje

Žanr: Komedija
Trajanje: 60 minuta
Uloge: Nikola Kojo
Vesna Trivalić
Više informacija

Televizija Srbije i produkcijska kuća "Smart media", prolećnu TV sezonu započinju novom humorističkom serijom, koju kao scenarista potpisuje Nebojša Romčević, u režiji Stanka Crnobrnje.

Kreatori serijala "Ko je kod Koje" program opisuju kao povratak pravoj televiziji, kroz sadržaje za celu porodicu, sa mnogo humora, kvalitetnom muzikom i vrhunskim izvođačima među kojima su: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Hristina Popović, Miloš Samolov, Dragana Mićalović, Aleksandar Sedlar i mnogi drugi.

Serijal čini dvanaest epizoda, od kojih svaka ima dominantnu temu : "Deca glumci", "Šlageri", "Automobilizam", "Putovanja u Trst", "Kaubojci", "Radne akcije", "Fudbaleri", "Košarkaši"...

U prvoj epizodi nove humorističke serije, prisetićemo se vremena kada smo putovali u Trst, u potrazi za simbolima boljeg života, koji su postali simboli jednog vremena... U glavnim ulogama: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Hristina Popović, Dragana Mićalović, Miloš Samolov i Aleksandar Sedlar. 

Gosti u prvoj emisiji su Dara Džokić, Jelena Rozga, Vlado Georgijev i Sara Jovanović.

Po rečima Nebojše Romčevića, ova serija je "Sećanje na opštu naivnost, ležerniji način života, iz vremena kada su novine, koje danas smatramo smešnim, bile revolucionarne. Ipak, gledaoci ne bi trebalo da očekuju idealizaciju i nostalgiju. Nas je zanimalo da se nasmejemo osobinama našeg čoveka ali je glavna ideja bila da podsetimo gledaoce na činjenicu da je današnjica nastala -u jučerašnjici."

Glumcima će u tome pomagati velike regionalne zvezde iz sveta sporta, muzike, kulture itd.

Emisija će predstavljati pravo osveženje ponude televizijskog programa jer u njoj, kako kažu kreatori serijala:  "Nema šunda, nema glasanja, nema izbacivanja ni uplakanih takmičara". U pitanju je čist humoristički program, kakav nam već dugo nedostaje i kojeg su gledaoci željni.

Uz Nebojšu Romčevića i Stanka Crnobrnje, autorsku ekipu emisije "Ko je kod Koje" čine scenograf Dukan Radenković, kostimograf Suzana Gligorijević, muzički urednici Uroš Marković i Dragoljub Ilić. 

Kreativni producent serijala je Nikola Kojo, producent ("Smart medija") Svetlana Drinjaković a producent ispred Televizije Srbije Ivana Petković.

Urednik emisije je Miroslav Damnjanović.

Trailer

-

KOMENTARI