TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Moj rođak sa sela

izvor: IMDB

Moj rođak sa sela

Žanr: Komedija
Trajanje: 55 minuta
Uloge: Dubravka Mijatović
Ljubinka Klarić
Više informacijaSerija "Moj rođak sa sela"prati dve paralelne priče; jedna je priča porodice Malešević, a druga njihovog rođaka,mladog obaveštajca Vranićakoji se razočaran iznenada vraća u zavičaj.

Milomir Vranić (Vojin Ćetković) je potpukovnik vojske Jugoslavije, obaveštajac koji je otišao u invalidsku penziju te je poslat na selo zbog informacija koje ima.On se potom vraća u svoje rodno selo i, pošto je jedinac a roditelji su mu umrli, zatiče praznu kuću… i tu se susreće sa porodicom Malešević i svojim bratom od ujaka, Drakčetom (Dragan Jovanović), koji je poznatiji kao slavuj iz Gruže, šarmer i zavodnik. Ova dva toka dodiruju se tankom rođačkom niti, igrom slučaja i raznih nepredviđenih okolnosti na koje su ovi ljudi posle svega navikli,tako da nikada nijednom situacijom nisu ni zatečeni ni iznenađeni.

"Moj rođak sa sela" je priča o nama danas, posle svih pojedinačnih i zajedničkih lomova koji su se odrazili na porodicu, brak, pojedinca, društvo, stare i mlade, priča koja se plete punom snagom, bilo da je reč o onima koji su sa sela došli u grad ili onima koji u selu traže svoj mir.

Trailer

KOMENTARI