TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Montevideo, vidimo se

izvor:


Život u hotelu se normalizuje. Andrejka upozorava igrače da vode računa kojim rizicima se izlažu odlazeći u noćni provod. Traži od njih da se uzdrže pogotovo uoči sutrašnje utakmice sa Brazilom koja će se igrati na stadionu Nacional pred sto hiljada gledalaca.

Nedostatak novca je boljka sa kojom mali Stanoje pokušava da izađe na kraj. Počinje da čisti cipele u najprometnijoj ulici Montevidea. U tome mu pomažu Pako i novinar Bora. U Montevideo stiže Živković kod koga su dresovi nacionalnog tima. Ali carinici, videvši taj prtljag, pomisle da je u pitanju šverc. Utakmica sa Brazilom samo što nije počela. Trener Boža od igrača zahteva da na brazilsku igru, koja liči na sambu, odgovore svojom igrom koja liči na kolo...



U glavnim ulogama: Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante, Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić, Dženifer Martin i drugi.

Specijalni gosti: Vlastimir - Đuza Stojiljković, Dragan Nikolić, Konča Hidalgo.

Kompozitor: Manjifiko, čije dve muzičke numere izvodi španska pevačica Luz Kasal.

Scenario: Dragan Bjelogrlić, Ranko Božić, Dimitrije Vojnov

Direktor fotografije: Goran Volarević

Režija: Dragan Bjelogrlić

KOMENTARI