TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Porodična praksa (Private Practice)

izvor:Od Šonde Rajms, dobitnika Zlatnog Globusa i tvorca "Uvoda u anatomiju", dolazi nam priča o pronalaženju načina da se nanovo započne ostatak života. Adison Forbs Mongomeri je čuveni hirurg. Nakon što iza sebe ostavlja Sijetl Grejs Hospitl, slomljeni brak sa Derekom Šepardom, i pokidanu vezu sa Markom Slounom, Adison se seli u Los Anđeles da nađe sunčano vreme i srećnije mogućnosti.

Adison se ponovo sastaje sa svojim prijateljima sa medicinskog univerziteta, Naomi i Sem Benet, pridužujući im se u Oušnsajd Velnes Centru u Santa Monici. Naomi i Sam žive zajedno u ime njihove ćerke tinejdžerke, Maje, i lekarske prakse, ali njihov međusobni odnos nipoto nije srdečan. Pedijatar medicinskog centra, dr. Kuper Fridman pronalazi utehu i savet kod njegovog najbližeg prijatelja, psihijatra dr. Vajolet Tarner - ali ni ona nema mnogo više sreće u ljubavi. Dr. Pit Vajlder je stručnjak alternativne medicine u bolnici. Zgodan i pun samopouzdanja, Pit se može smatrati "dobrim ulovom" u bilo kakvim okolnostima; u stvari, Adison ga je već primetila, kao i on nju. Iako je hemija između njih momentalna i opipljiva, Pitova uobraženost i samopouzdanje kriju čoveka koji još uvek tuguje za svojom ženom koja je tragično poginula pre osam godina, i čoveka koji od tada nije moga u potpunosti da se upusti u vezu sa bilo kojom ženom. Uz Adisonin nov početak u Los Anđelesu, i Pit ima mogućnost da krene u svoj život iz početka.

U "Privatnoj praksi" u glavnoj ulozi dr. Adison Forbs Montgomeri učestvuje Ket Volš, u ulozi dr. Pita Vajldera je Tim Dejli, dr. Naomi Benet igra Odra Mekdonald, dr. Kupera Fridmana igra Pol Adelštajn, dr. Šarlot King igra Kadi Striklend, Vilijema Del Parkera igra Kris Lovel, sa Tajeom Digsom u ulozi dr. Sema Beneta i Ejmi Breneman u ulozi dr. Vajolet Tarner.

"Privatnu praksu" stvorili su njeni izvršni producenti Šonda Rajms ("Uvod u anatomiju"), Betsi Birs ("Uvod u anatomiju"), Marti Nokson ("Uvod u anatomiju", "Bafi: ubica vampira"), Mark Gordon i Mark Tinker ("Njujorški plavci").


KOMENTARI