TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Prevaranti (Hustle)

izvor:


Ovo je priča o grupi elitnih prevaranata iz Londona, koji izvode komplikovane i velike pronevere novca. Njihove žrtve su bogati a pohlepni ljudi, uglavnom oni koji su novac zaradili na nepošten način ili su na bilo koji način negativne ličnosti.

Miki Stoun (Edrijen Lester) je ambiciozan,inteligentan i vrlo iskusan stručnjak za prevare. On je vođa grupekoji smišlja sve planove. AlbertStroler (Robert Von) je veteran,čiji posao je da nađe savršenu metu - nekoga ko je bogat i pohlepana ima neku slabost koju tim može da iskoristi. Kada nađe metuAlbertov zadatak je da je uvuče u plan i upozna sa ostatkom ekipe.Eš Morgan (Robert Glenister) je tuda obezbedi lokaciju i potrebnu opremu. Eš se pojavljuje u serijitako što radi svoju omiljenu prevaru. Pošto je zaradio prelomlobanje u tuči Eš istrčava pred kola i iscenira udes a zatim odosiguranja naplati štetu. StejsiMonro (Džejmi Marej) je lepamlada ali i vrlo inteligentna žena koja svojim šarmom izavodljivošću manipuliše žrtvama. Često radi kao zaposleni u mnogiminsituacijama kao na primer muzejima ili se predstavlja kao ekspertu određenoj oblasti (najčešće umetnost) i tako navlači žrtve. I nakraju tu je Deni (Mark Voren), talentovanimladi prevarant koji dolazi da nauči zanat od Mikija, koji ga primapod svoje okrilje. Pored glavnih likova tu je i Edi (Rob Džarvis), vlasnikbara gde ekipa smišlja prevare i on zna čime se oni bave ali sevodi devizom: "ništa nisam video, ništa nisam čuo".

Bilo da prodaju navodno remek delo ili navode kazino bosa da uložiu film koji ne postoji, ovi prevaranti uvek nađu načina da ostvaresvoje planove. Svaka epizoda vas vodi u svet gde ništa i niko, odkonobarica, preko činovnika u banci do direktora kompanija, nijeono što izgleda…


Trajanjeepizode: 60 min
Žanr:kriminalistički
Zemlja:Velika Britanija
Godina:2004
Autori:Tony Jordan

Uloge
:
Adrian Lester - MickeyStone
Robert Glenister - AshMorgan
RobertVaughn    - Albert Stroller
Rob Jarvis - Eddie
Marc Warren - DannyBlue
Јaime Murray -Stacie Monroe

Linkovi:
http://www.amctv.com/originals/hustle/
http://www.imdb.com/title/tt0379632/

KOMENTARI