TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Srce na dlanu (Amor del bueno)

izvor:



Nekad su najvažnije istine skrivene duboko u srcu, ispod raznihfasada, koje ugledaju svetlost dana tek kada se upozna pravaljubav. Glavni likovi u ovoj savremenoj telenoveli žive u laži. Toje laž koja ih uverava da su srećni, svako na svoj način. Ali životće se pobrinuti za to da svako od njih, pre ili kasnije, upoznaistinu.

Monika (KoraimaTores) ima sve sto jedna domaćica može poželeti: zaposlenog ibrižnog muža, poslušnu decu i lagodan život. Međutim, duboko uduši, Monika zna da joj nedostaje ono najbitnije, i kada upoznaBernarda, nešto će se u njoj probuditi i naterati je da preduzmepotrebne korake kako bi promenila svoj život. Bernardo (RikardoAlamo) je najistaknutiji novinar u zemlji. Predan svom poslu upotpunosti je isključio mogućnost zaljubljivanja i smatra da mutakav život savršeno odgovara, sve dok Monika ne uđe u njegovživot.

Sandra (Ana Karina Kazanova) želida uspe u svetu marketinga. Njen put će biti prepun prepreka, alina njemu će naći i svog životnog partnera Eleazara. Eleazar (RikardoBjanki) je slobodouman muškarac, plejboj i strastveni kockar.Talentovan je i zaposlen u markentingu, a njegov život se upotpunosti menja kada upozna pravu ljubav. Havijer (KarlHofman), Monikin muž je inteligentan i umišljen muškarac kojimsili da je bolji od svih drugih te da je iznad nekih moralnihzakona. Iako voli svoju ženu, uživa u vanbračnoj aferi sKarolinom (AnabelRivero), Monikinom prijateljicom, proracunatom i ambicionzommanekenkom, koja u Havijeru vidi kartu za bolju finansijskubudućnost.

Sudbine glavnih aktera konstantno se prepliću u ovoj dirljivojdrami, otkrivajući dobro poznatu istinu: pravu ljubav ništa ne možezaustaviti.

Trajanje epizode: 45min
Žanr: telenovela
Zemlja: Venecuela
Godina: 2004
Autor: Toño Vega

Uloge:
Coraima Torres - Monica Lezama
Ricardo Álamo - Bernardo Valdéz
Karl Hoffman - Javier Lezama
Anabell Rivero - Carolina Moreau
Ana Karina Casanova -Sandra del Valle
Ricardo Bianchi - Eleazar Romero
Nicolás Montero - Gustavo Leon
Rhandy Piñango - Luis
Denise Novell – Micaela

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0405610/

KOMENTARI